BESÖKSRÄKNARE

onsdag 25 juni 2008

Mitt sommarufo......

är äntligen klart. Ett tag låg den faktiskt där alldeles färgglad och sommrig på ufo hyllan , men det varade inte länge. Jag tänkte att jag ger mig bara inte, och att så mycket tyg får ju inte gå till spillo. För det går ju åt en del tyg när man syr vuxenkläder har jag upptäckt.... =) Till sist efter många ändringar som ni ser i mitt förra inlägg, så är jag faktiskt ganska nöjd. Det blev turkos muddväv tillslut i ärmar och halslinning. Hade tänkt mig brun snedslå runtom först, men eftersom jag är inne i en svart period nu =) och endast bär svarta accessoarer så kanske det är bäst att hålla sig till en färg på tunikan. Man kanske inte ser riktigt på bilderna hur den sitter på, då min provdocka är ganska timglasformad och jag själv är ganska rak och oformlig =), men jag lovar att det ska komma lite live bilder på tunikan om jag någonsin vågar ha på mig något så färgglatt och mönstrat. Som sagt svart period just nu...... =)Imorgon tänkte jag lägga ut lite gamla alster som jag totalt har glömt att blogga om. Jag tänker hela tiden att jag ska uppdatera bloggen, men sedan blir kläderna använda, och då tänker jag att jag uppdaterar när jag tvättat plagget, och sedan rinner det ut i sanden....... Så helt förslöad har jag ju faktiskt inte varit även om det har verkat så på bloggen..... =)

Så nu kanske ni har något att se fram emot, ha en trevlig kväll =)

4 kommentarer:

Anonym sa...

verkligen jättejättefin! ska bli kul att se den på! när jag vågar ska jag med försöka mej på att sy något till mej själv :)

Kia sa...

men så snygg, gillar verkligen att du har mudd i ärm o haldrigning.
klart du måste använda den.
nu blir jag jättesugen på att sy nåt till mig själv igen.

Gulligan sa...

Snyggt och vilket underbart tyg!!Blev också sugen att sy nåt till mig själv!!!

OttoPippi sa...

Jag älskar den och önskar att den var min och att jag hade sytt den!! :-) :-) :-) Du är jätteduktig!!! Jag blir supersugen på att sy något till mig själv nu!! Det skall bli jättekul att få se den lvie snart! Det är vi nog många som väntar på!!
Stor kram och tusen tack för dina ständiga och gulliga kommentarer på min blogg!!

Om mig

Mitt foto
33 år och trebarns mor. syr och skapar så fort jag får chansen....