BESÖKSRÄKNARE

torsdag 7 augusti 2008

Det blev en flicka.....

Äntligen har min älskade kompis fått gå igenom det mest underbara som kan hända en människa. Hon har blivit mamma, till en liten tös på 3050 gram. Namn ännu okänt. (Det var hit den bruna babyoverallen flyttade) Det tog inte lång tid efter det att jag fått beskedet som jag gick in i sykammaren och började leta tyger. Jag vet att mamman till tösen är förtjust i lite retro färger så som brunt och orange. Min kreation kommer att innehålla färgerna turkos/vit/röd (min favorit just nu) och är kanske inte det mest självklara för en liten tös, men jag tänkte att rosa kommer hon nog att få rätt mycket av så jag satsar på lite wild and crazy. Hoppas bara att det går hem. Kommer lägga ut bilder när paketet har kommit fram så att det inte tjuvkikas =)
Grattis "H" av hela mitt hjärta!

4 kommentarer:

OttoPippi sa...

Så underbart för din kompis att bli mamma!!! Ditt ännu något hemliga paket låter som om det skulle kunna bli jättetufft! Föredrar wild and crazy framför rosa.... :-)

Unknown sa...

men guu så sööt!
//erika

Anonym sa...

otroligt söt liten bebis. ser framemot bilder på dina fina alster till henne :-) håller med om att lite wild and crazy är roligare än rosa

á Yeliqa sa...

Men åhhh vilken liten goding :)
Ser fram emot att få se vad du har knåpat ihop:)

Om mig

Mitt foto
33 år och trebarns mor. syr och skapar så fort jag får chansen....