BESÖKSRÄKNARE

onsdag 14 maj 2008

Ännu en födelsedagsklänning....

Har det blivit nu i veckan, men denna gången till en liten tjej som fyller 1 år, imorgon!!!!
Så lite stressad för att bli klar i tid och med två busfrön (snällt sagt) springande runt benen (och som plötsligt sätter sig på gaspedalen till symaskinen när man har fingrarna under) så blev det till slut en liten singoalla klänning. Min allra första i denna modell som jag faktiskt blev väldigt nöjd med. Kanske jobbar bättre under press. =)
Grundmönstret tog jag från en ottobre tidning som jag hade liggande och sedan ändrade jag den lite (förlängde och tog in) och här är resultatet.
tyget är ett lite uttvättat örngott som nu har fått genomgå en förvandling. Tycker inte att det gör något att färgerna är lite blekare, klänningen får en fin vintage känsla =)

Och om det inte räcker med detta så broderade jag lite oxå, hör och häpna.... =)
Sambon lade en kommentar om att det började likna en syjunta där jag satt i soffan, och att det inte riktigt passade in till hockey-vm på tv. Och jag håller med, stack mig med nålen var enda gång det blev mål.
Så vad har jag lärt mig denna vecka:
1. Börja int sy förrän barnen har gått och lagt sig, hur sugen man än är.
Risk för blodspill....
2. Brodera inte framför tv:n under pågående hockey-vm.
Risk för blodspill.....

3 kommentarer:

florin design sa...

Åh, vvilken fin! Gillar berkligen att du broderat oxå. Jag har tänkt tanken mååånga gånger men jag är ju så kass på att brodera...

OttoPippi sa...

:-) :-) Då har du ju lärt dig två saker denna vecka :-) Men bra jobbat!!!! För resultatet under press blev sjukt snyggt om jag får säga min mening!!!

Jes sa...

Vilken jättefin klänning!!! Här har jag inte varit förut hi kommer jag igen :)

Om mig

Mitt foto
33 år och trebarns mor. syr och skapar så fort jag får chansen....