BESÖKSRÄKNARE

måndag 2 juni 2008

DE ÖKÄNDA JEANSSHORTSEN.

Här är de, de hängsleshorts som nästan fick mig att lägga saxen på hyllan och uppta en ny hobby. Tur var väl ändå att de blev ganska hyfsade, lite små ändringar till och de hade varit perfekta. Men nu har jag fått nog och låter dem vara som de är.

Jag har återvunnit ett par "lee" jeans som hade gjort sitt. Har i stort sett sparat allt som satt på byxan. Fickor, hällor och märken. Innerfodret är ett av fynden, ett örngott, från kupan som inhandlades förra veckan. Tyvärr hann jag ju inte ta en bild innan de användes därav en massa dagisgegg på byxan, men det är sånt man får ta. Grundmönstret kommer från ottobre nr 3/2008, men ändrade det lite. Storleken t.ex. hade ju läst på andra bloggar att de är stora i storleken, så i vidden använde jag storlek 74 och i längden storlek 80. Min son har i vanliga fall storlek 86. och de blev helt perfekta, kunde kanske varit lite tightare enligt mig, men lille "V" verkade trivas i lite löst och ledigt för en gångs skull...... =)

8 kommentarer:

Naíma´s sa...

Det är var ju tur att du avslutade dem, så att vi andra också fick ta del av de snyggaste shortsen jag sett på länge. Hur coola som helst:)

Gulligan sa...

Kan bara hålla med naima´s!!Hur coola som helst!!!

Anonym sa...

supersnygga!! dom ska du vara stolt över!

OttoPippi sa...

Hej Jejja!!!

Dessa har vi väntat på!!! Förstår att du haft en tuff sömnad (och tro mig, jag om nån vet hur det är :-)) Men ack så fräckt resultatet blev!! Lillkillen kommer ju att bli coolast i stan med dessa!Och att du har orkat med foder!!! Jag är grymt imponerad!!! Unna dig nu nån lätt sömnad framöver och pusta ut :-) :-)

Tusen tack för alla snälla kommentarer på min blogg! Dom värmer!! Min overlock var förresten inte sönder!!! Den behövde bara träs om på rätt sätt :-) :-) Och vill du beställa Topsy-mössor framöver i höst lovar jag att du kommer att få dem till ett MYCKET rimligt pris :-)

Kram från OttoPippi

Anonym sa...

wow vilka snygga....imponerad blir man!

Skaparstigen sa...

Så bra de blev, och vilket tålamod! Själv ger jag upp alldeles för lätt när nåt krånglar.

Annelie sa...

Wow! Vad glá jag är att du lämnade ett litet avtryck på in blogg; så att jag hittade din! Hur mycket inspiration här som helst! =)

Unknown sa...

dom här var ju skiitcoola!!!!sånna skulle min alec ha haft kände jag på en gång, märkesjeansen blir ju såå dyra om man ska köpa:(
jag får helt enkelt leta lite i jeansförråden;)
tack för tipset!
//erika

Om mig

Mitt foto
33 år och trebarns mor. syr och skapar så fort jag får chansen....