BESÖKSRÄKNARE

tisdag 9 september 2008

NÅGOT NYTT, NÅGOT SYTT.....

visst är det ganska kul att kunna kombinera något nytt med något hemmasytt.....


Här har jag sytt en tischa till lille "V" som matchar hans nyinköpta molo brallor, tyvärr inte riktigt färdigsydd än. Tyget är fyndat på tradera så oxå byxorna. Men som alla vet är molos kläder inte gratis, så jag tänkte jag syr något som passar, varpå pappan i familjen utropade ett "å vilken fin pyjamas". Hhhmmmm. Själv tycker jag det ser ganska roligt och fräscht ut. Hade egentligen velat sy en långärmad tröja till, men tyget räckte inte. Synd......Å här har jag råkat ut för samma sak, fast tvärtom. Sydde byxorna först och sedan undrade jag vad lille "V" ska med ett par vinröda byxor till. Inget i gadroben passade, kanske skulle sy något. Sedan var det ett sådant där hemmparty, å då såg jag den..... Helt underbar och precis i rätt färger. Kul va.....


Mönstrena till kläderna har jag hittat i ottobre, vet inte riktigt vilket nummer, kan återkomma med det senare om det är någon som är intresserad av att sy något liknande.
+ just nu
Att det faktiskt gick att lägga upp bilderna trots att det är kväll =) Och att sylusten verkar komma tillbaka efter veckor av renovering här hemma.


- just nu
Att jag glömde att tvätta tyget till byxorna innan jag sydde dem. Ska bli kul att se vilken form och storlek de får efter en tur i tvättmaskinen.

6 kommentarer:

OttoPippi sa...

Skittufft!!!! Vad kul att din sambo trodde att du hade sytt en pjamas!! :-) :-) :-)

Anonym sa...

vilka fina set det blev!

Anonym sa...

vilka fina set det blev!

LittlePoppins sa...

Jag tycker att "pjamasen" blev hellacker!!! Halsa din sambo det!!! he he he....

Gulligan sa...

Tuffa grejer!!

Unknown sa...

kanonfint!!
var oxå å drog i den där på me&I, men till slut blev det den röda tröjjan i plysch med turkos igelkott istället;)
//erika

Om mig

Mitt foto
33 år och trebarns mor. syr och skapar så fort jag får chansen....