BESÖKSRÄKNARE

tisdag 11 november 2008

1 DONE, 1 TO GO......

Nu har jag gjort en dagisväska till den store killen i familjen (inte pappan då). Då vart det ju bara en kvar till att göra...... Jag som har så svårt att göra två av samma sort. Vill ju bara börja på något nytt..... =)

+ Just nu
att jag har börjat pricka av "to do listan"

- Just nu
att jag måste göra två dagisväskor, att jag satte bottenplattan fel första gången och att jag har så fasligt mycket att tillverka innan jul =)

7 kommentarer:

Anonym sa...

vad fin den blev :) jag måste oxå sy små väskor till mina barn... men jag är så anti-väskor-nu!! :( hihi hade inte tänkt på att sätta dit barnens bokstav men det kommer jag nog göra nu :) så tack för tipset :)

LittlePoppins sa...

Jättefin!! Väskor är en bra ide till mina små med. De är just nu inne i en period då alla leksaker skall läggas i väskor och bäras runt på. Mailar instruktion på hur jag gjorde Vinylskålarna!

LittlePoppins sa...

Såg just att du inte har din mail på bloggen??!! Hör av dig till jennylindgren80@hotmail.com så mailar jag hur jag gjorde. Ha et gött!

Skaparstigen sa...

Fin, och bra med bokstav!
Jag har också lite körigt med allt innan jul. Måste hinna med alla julklappar efter marknaden 1:e advent. Får se hur det går!

OttoPippi sa...

Hej vännen!!! Jag är precis som du och blir rastlös om jag "måste" göra på likadana saker (speciellt efter varabdra). Det är ju så mycket man vill pröva på och göra ju!!! :-) :-)

oc det här med bottenplattan - jag tycker faktiskt att väskorna blir bättre när man gör dem åt "fel" håll för då blir det ingen söm över hela långsidan :-)

Fin var den i alla fall din väska :-9

kämpa på!!!

Unknown sa...

snygg!
å kul med bokstav oxå!

**erika**

Anonym sa...

Älskar dessa väskor
Önskar jag själv kunde sy :=)
fint vart det med bokstaven :=))))


kram

Om mig

Mitt foto
33 år och trebarns mor. syr och skapar så fort jag får chansen....